Over ons

Wij zijn een klein familiebedrijf en hebben ondertussen meer dan 25 jaar ervaring met het plaatsen van PVC en kunststof vloeren.

Oorspronkelijk plaatsten wij PVC puzzeltegels in de industrie. De zeer specifieke voordelen van deze vloersystemen overtuigden ons op zoek te gaan naar nieuwe toepassingen. Sinds de jaren negentig hebben wij heel uiteenlopende projecten afgerond, zowel in de industrie als bij particulieren.

Vandaag de dag zijn particulieren onze belangrijkste klanten. Meer dan de helft van al onze vloeren zijn garagevloeren van gerecycleerd materiaal.

Al de vloeren die wij leveren en plaatsen zijn door ons geselecteerd op kwaliteit een duurzaamheid. Wij zijn er trots op dat de vloeren die wij meer dan 20 jaar geleden plaatsten, nog steeds intensief gebruikt worden!

Om onze prijzen concurrentieel te houden kiezen wij ervoor om geen showroom te hebben en slechts een beperkte stock aan te leggen. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak om voor elk project de best passende oplossing te bieden en zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Vragen? Contacteer ons.

logo PVC vloer

PVC Vloer
w: http://wwww.pvcvloer.be
m: info@pvcvloer.be
t: (+32) (0) 496 / 55 02 16